Buiten een verantwoorde visvangst is het voor onze kwaliteit ook belangrijk een verantwoord verwerkingsproces te hebben. De grootste kwaliteitswinst halen we uit onze unieke recepten en processen.
Elke product heeft haar eigen verwerkingsproces. Lees hier meer over op de Productpagina
Uiteraard wordt de vis eerst gevangen. Vis zoals haringen wordt gevangen in Noorwegen. Onze gerookte vis, zoals makrelen, wordt gevangen in de Atlantische oceaan. Onze vis komt van over de gehele wereld.
Wanneer de vis is gevangen, wordt deze met geconditioneerd vervoer naar Fiskko gebracht. Mede door speciale ijskisten wordt deze vis onder perfecte omstandigheden aangeleverd.
Nadat de vis is aangekomen kan de vis worden verwerkt. Elke vissoort heeft een eigen verwerkingsproces. Om hier meer over te weten, klik dan op een product op de Productpagina
Nadat de vis is verwerkt wordt het vacuüm verpakt en indien gewenst naar de afnemers gebracht. De vis die na verwerking niet wordt uitgeleverd komt in onze speciaal ontworpen vriezers terecht. Dit doen we om de kwaliteit zo optimaal mogelijk te houden.
Eenmaal netjes verpakt wordt onze vis, wederom met geconditioneerd vervoer, naar onze klanten gebracht. Dit proces herhaald zich wekelijks om zo ervoor te zorgen dat de vis lekker en vers blijft.