Kwaliteit

kwaliteit

“Kwaliteit proef je!”
Een slogan die alles zegt over onze vis.

Friese-Fiskko-Logo-Witruimte

Buiten een verantwoorde visvangst is het voor onze kwaliteit ook belangrijk een verantwoord verwerkingsproces te hebben. De grootste kwaliteitswinst halen we uit onze unieke recepten en processen.

Verwerking

Verwerking

Elke vissoort bij Fiskko heeft een uniek verwerkingsproces.
Hierdoor heeft deze zijn eigen kwaliteit.

Friese-Fiskko-Logo-Witruimte

Elke product heeft haar eigen verwerkingsproces. Lees hier meer over op de Productpagina

Het proces

Het proces

Voordat onze vis in de supermarkt te vinden is,
heeft het al vele kilometers afgelegd.

 

1-visvangst

1. Visvangst.

Uiteraard wordt de vis eerst gevangen. Vis zoals haringen wordt gevangen in Noorwegen. Onze gerookte vis, zoals makrelen, wordt gevangen in de Atlantische oceaan. Onze vis komt van over de gehele wereld.

 

2-naar-Fiskko

2. Naar Fiskko

Wanneer de vis is gevangen, wordt deze met geconditioneerd vervoer naar Fiskko gebracht. Mede door speciale ijskisten wordt deze vis onder perfecte omstandigheden aangeleverd.

 

3-verwerking

3. Verwerking

Nadat de vis is aangekomen kan de vis worden verwerkt. Elke vissoort heeft een eigen verwerkingsproces. Om hier meer over te weten, klik dan op een product op de Productpagina

 

 4-opslag

4. Opslag

Nadat de vis is verwerkt wordt het vacuüm verpakt en indien gewenst naar de afnemers gebracht. De vis die na verwerking niet wordt uitgeleverd komt in onze speciaal ontworpen vriezers terecht. Dit doen we om de kwaliteit zo optimaal mogelijk te houden.

 

 5-naar-de-winkel

5. Naar de winkel

Eenmaal netjes verpakt wordt onze vis, wederom met geconditioneerd vervoer, naar onze klanten gebracht. Dit proces herhaald zich wekelijks om zo ervoor te zorgen dat de vis lekker en vers blijft.

Reacties van klanten

Reacties van klanten

Ik had niet verwacht dat de vis zo vers zou smaken

Julia Hartog
Kollum

De klanten komen steeds terug voor deze vis!

Klaas Dekker
Emmen